- przygotowanie dań zgodnie z recepturami i standardami restauracji pod nadzorem szefa kuchni - utrzymanie i dbanie o jakość w każdym aspekcie pracy - od produktu po czas przygotowania i wydania dań - wspieranie szefa kuchni w procesie przygotowania dań - utrzymanie czystości na stanowisku pracy - organizacyjne wspieranie szefa kuchni - godziny pracy: 14-22 - praca w dni wolne
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: średnie ogólnokształcące
Uprawnienia: odpowiedzialność
Uprawnienia: bardzo dobra organizacja pracy
Uprawnienia: gotowanie
Wymagania inne:
znajomość języka angielskiego co najmniej w stopniu komunikatywnym (wymagana ze względu na konieczność sprawnej komunikacji i bieżącej współpracy z szefem kuchni, który jest Amerykaninem i nie zna języka polskiego) odporność na stres kreatywność szybkość i sprawność fizyczna
Miejsce pracy:
Łódź
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie brutto:
od 3 010 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Aktywny od: dzisiaj
zachodniopomorskie / Szczecin
Czego potrzebujesz, żeby do nas dołączyć? Zdolności analitycznych Skrupulatności Znajomości angielskiego na poziomie min. B1 Chęci uczenia się Otwartości, rzetelności, umiejętności współpracy
dolnośląskie / Wrocław
Twój zakres obowiązków: Wsparcie Zarządu i Dyrektora w kwestiach organizacyjnych. Organizacja spotkań biznesowych oraz podróży służbowych. Prowadzenie dokumentacji oraz nadzór nad prawidłowym obiegiem informacji i dokumentów. Koordynacja korespondencji...
Aktywny od: dzisiaj
śląskie / Katowice
Obowiązki: Utrzymanie sprawnego i prawidłowego obiegu dokumentów w biurze Obsługę centrali telefonicznej i korespondencji przychodzącej oraz wychodzącej Współpraca z dostawcami firmy m.in. z firmami kurierskimi Bieżące zakupy materiałów biurowych, organizacja i...